جربى قلي البطاطس بالطريقة
و هتكون زى بطاطس ماكدونالدز..!
الطريقة:.
بعد ما تقشري البطاطس و تقطعيها أصابع
أثناء التقطيع حطي حلة فيها ميه و مقدار مناسب من الملح على
النار ولما تغلي الميه حطى عليها مقدار فنجان قهوه خل ابيض
وحطي البطاطس عليها وأتركيها لمدة خمس دقائق تغلي
و بعدين صفيها من الميه و سخني الزيت وأقليها عادي
وعلى فكرة هى هتاخد وقت اطول من العادي في الزيت
لكن ما تستنيش لحد لما يبقى لونها أحمر
طلعيها وهي شبه صفراء لأنك هتلاحظي انها هتكون مقرمشه جداً من الخارج وبنفس الوقت طريه من الداخل
يعني لو خلتيها تاخذ اللون الأحمر او الذهبي الداكن هتطلع ناشفة زياده عن اللازم
جربيها وقولى رأيك..!